rekreativno

BAZEN 1

Rekreativno plivanje smanjuje stres, pa se posebno preporučuje ljudima, koji rade na odgovornim radnim mestima. Psihoterapeuti ističu da su ljudi koji redovno plivaju sigurniji u sebe, dobro raspoloženi i deluju vitalno. Zato preporočuju plivanje najmanje dva-tri puta nedeljno. Starijima je ono idealno za očuvanje kondicije i prevenciju srčanih, plućnih i reumatičnih bolesti, ali i kao svojevrstan „eliksir“ za produženje mladosti.

Idealna temperatura vode za plivanje je 26-28 stepeni, a maloj deci oko 30 stepeni.Voda hladnija od 22 stepena preporučuje se samo ljudima, koji su od detinjstva navikli na hladnu vodu. Najidealnije je plivanje ujutru i to dva sata posle jela, ako je obrok bio obilniji.

Zbog povoljnog delovanja vode na čovekovo psihofizičko zdravlje plivanje se preporučuje svima, bez obzira na pol i godine. Bilo bi idealno da se plivanje ne ograniči samo na letnje mesece, već da se upražnjava stalno, jer je to najbolji način da se održi kondicija, stekne i sačuva dobra linija i što je najvažnije očuva zdravlje.

BAZEN 2

TERMINI ZA REKREATIVNO PLIVANJE NA BAZENU „Royal Wellness Centra“ u ulici Rada Neimara 11, Šumice

dimenzije bazena 24x6m, dubina 130cm

RADNI DANI:

OD 7 DO 17h (PETAK DO 20h)

OD 21 DO 23h

VIKEND:

OD 7h DO 09h

OD 14h DO 23h ( AKO NEMA PROSLAVE ROĐENDANA NA BAZENU, INFORMISATI SE NA 011.409.57.46, 060.04.04.124)