Оrganizujemo ZIMSKI SKIJAŠKI  KAMP i LETNJI  SPORTSKO OBRAZOVNI  KAMP. Pored naših članova, kampu se mogu priključiti i deca ostalih škola, vrtića, prijatelji, drugari, roditelji itd…Cilj boravka dece na kampu je sedmodnevni ili desetodnevni organizovani sportski život u društvu svojih vršnjaka. Tokom nastave, deca se svakodnevno bave bazičnim sportskim aktivnostima i uče osnovama zdravog načina života. Neki će se možda prvi put obući sami, vezati pertle, jesti hranu koja im se ponudi,učiti strane jezike a što je najvažnije, naučiće da se druže sa vršnjacima iz kampa.

KAMP ZA DECU ŠKOLSKOG UZRASTA 7+

RWC ZLATAR

 

 

 

KAMP ZA DECU PREDŠKOLSKOG UZRASTA OD 3 DO 7 godina

ŠKOLA PLIVANJA RWC VAM PREDSTAVLJA „RWC SPORTSKI KAMP“ NA ZLATIBORU

Poštovani roditelji,

RWC škola plivanja pokreće program organizovanog boravka dece u prirodi (RWC sportski kamp).

Izabrali smo lokaciju Zlatibor i apartmane „Kukanjac“ koji su adekvatni za boravak dece predškolskog uzrasta.Prednost boravka u pomenutim apartmanima je konfor koji imamo jer pored naše dece neće biti drugih korisnika.Ishrana dece je na bazi punog pansiona i predviđena u restoranu „Žunić“ koji se nalazi u neposrednoj blizini.Cilj nam je da DESETODNEVNIM BORAVKOM VAN BEOGRADA decu naučimo sportskom životu,higijenskim normama,dodatno ih socijalizujemo i pripremimo za buduće boravke na našim i drugim kampovima.Pored edukativnih, zabavnih i avanturističko – adrenalinskih sadržaja koji ih čekaju namera nam je da deca prođu i kroz jedan sažeti mikrociklus PLIVAČKOG TRENINGA u trajanju od 5 x po 1.5h trenažnih jedinica u kojima ćemo obaviti dodatna trenažna usavršavanja i selektiranje za pogone PLIVAČKOG KLUBA „ZLATNI DELFIN“.

Kamp se održava u periodu 15.06.2019. – 24.06.2019. (10 dana – 9 noćenja)

Molimo Vas da podržite program i prijavite svoje dete za boravak u njemu.

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN: Polazak oko 08h.(BEOGRAD – ZLATIBOR) – Dolazak u apartmane oko 13h. Smeštaj po sobama. Program dobrodošlice.Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera.

2 – 9. DAN: (ZLATIBOR)  – Doručak. Aktivnosti po rasporedu. Ručak. Aktivnosti po rasporedu. Večera. Večernja animacija.

  1. DAN:povratak (ZLATIBOR – BEOGRAD) – Buđenje. Doručak. Napuštanje apartmana oko 12h. Polazak za Beograd oko 13h.

Cena aranžmana  je 230 eura. Plaćanje je u 6 mesečnih rata, 1. ratu u iznosu od 30e (u gotovini i uz prijavni list) predati do kraja decembra. Preostalih 5 rata u iznosu od po 40 eura mesečno uplaćivati na tekući računu: 160 –  469079 – 18. Svrha uplate: Dnevna briga o deci – RWC kamp.

U CENU JE URAČUNATO:  – 9 noćenja na bazi punog pansiona (doručak, ručak, užina, večera – klasično posluženje – kontinentalni obroci); – prevoz autobusom  – boravišna taksa i osiguranje (BTO- kompletna organizacija i sprovođenje svih predviđenih sadržaja tokom trajanja kampa; – usluge vođe grupe (treneri, animatori, lekar) tokom trajanja aranžmana; – 24 sata dnevno lekarski nadzor; – organizacija putovanja u celini.

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO: – fakultativni izleti; – individualni troškovi putnika.

 

 

 

 

 

 

 

.